top of page

DAKRAMEN & LICHTSTRATEN

We staan er elke dag van versteld hoezeer daglicht het verschil kan maken. Huizen, kantoren en fabrieken worden zoveel aangenamer als natuurlijk licht er rijkelijk binnenstroomt. Laat je inspireren door onze hoge kwaliteits dakramen & lichtstraten.

P1216_AG-PLASTICS_SKYLUX_Iwindow_Keuken_
Dakramen

DAKRAMEN

Veel mensen die ooit kozen voor een klassiek wenteldakraam, zijn na verloop van tijd ontevreden over de vele minpunten. Herken je het gevoel? Wat als er een dakraam zou bestaan zonder de nadelen, en met enkel voordelen? Hieronder sommen we onze dakramen met hun eigenschappen even voor je op.

SKY10_edited.jpg

KIEPDAKRAAM SKY10

Een Skylux dakraam maakt het waar: made in Belgium, uniek in de wereld. Het dakraam heeft als unieke feature: een muggenhor aan de buitenkant die naast muggen ook andere insecten, bladeren en zelfs pollen buitenhoudt.


Andere voordelen zijn:
- Kiepdakraam met revolutionair scharnier onderaan: dit is het grote verschil met een klassiek wenteldakraam dat in het midden roteert rond zijn as.
-Inbraakveilig, comfortabel, onderhoudsvriendelijk.
- Kiepstanden: 1 kierstand en 2 verluchtingsstanden.
- Alle kiepstanden zijn blokkeerbaar.

Bovendien zijn alle ramen beschikbaar in de standaardafmetingen. Een oud dakraam is dus snel vervangen.

SKY10

KIEPDAKRAAM SKY20

Met het kiepdakraam SKY20 kies je voor een dakraam met authentieke look aan de buitenzijde en met verticale glasverdeling in het midden.


Andere voordelen zijn:
- Binnenafwerking in massief eik, ideaal wanneer je een huis of gebouw wil met een traditioneel uitzicht
- Uiterst duurzame profielen dankzij de vocht- en schimmelwerende behandeling tegen blauwzwam, houtrot en insecten. Eindafwerking met een 2 componenten vernis. 

Bovendien zijn de ramen beschikbaar in de standaardafmetingen. Een oud dakraam is dus snel vervangen.

SKY20.jpeg
Inbouw rolluiken
Lichtstraten

LICHTSTRATEN

Lichtstraten brengen vooral in industriële gebouwen het natuurlijke daglicht binnen. Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in aluminium en polycarbonaat of in zelfdragend polyester.

Cintralux.jpeg

CINTRALUX

Deze lichtstraat bestaat uit aluminiumprofielen en stevige meerwandige polycarbonaatplaten van 10 mm. Het is mogelijk om opengaande delen te integreren voor rookafvoer en ventilatie.

Deze lichtstraat kan snel gemonteerd worden en staat garant voor een egale lichtspreiding.

  • Aluminiumprofielen met meerwandige polycarbonaatplaten

  • Egale lichtspreiding

  • Integratie van opengaande delen (voor rookafvoer en ventilatie) mogelijk

  • Snelle montage

  • CE-gekeurd, BROOF(t1) brandklasse en doorvalveiligheid 1200 Joule

Hierboven een product gezien wat je graag bij je thuis ziet? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte

bottom of page