top of page

SCREENS

Als je op zoek bent naar een esthetische manier om de zon uit je woning te weren, dan zijn screens de aangewezen oplossing. Deze vorm van verticale zonwering blokkeert de zonnestralen op jouw ramen zodat de temperatuur van je woning comfortabel aanvoelt.

AF-Fotografie - AF_C9378 - 280_kortemark.jpg

AFKOELING IN HUIS & MAATWERK

Als je op zoek bent naar een esthetische manier om de zon uit je woning te weren, dan zijn screens de aangewezen oplossing. Deze vorm van verticale zonwering blokkeert de zonnestralen op jouw ramen zodat de temperatuur van je woning comfortabel aanvoelt.

Bij Genico wordt ieder product op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij een product aanbieden die past bij iedereen zijn behoeftes en persoonlijke smaak. Bij screens kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een 100% verduisterend doek te nemen. Dit werkt als een eleganter alternatief voor rolluiken en kan de ruimte ook helemaal kunnen verduisteren.

AANBOD SCREENS

AF-Fotografie - AF_C6658_deinze.jpg

SOLARFIX
OP ZONNE-ENERGIE

Op zoek naar een zonwering voor buiten die tegelijkertijd mooi en duurzaam is? Ontdek SolarFix, ons gamma screens op zonne-energie! De Belgische zomers worden alsmaar heter, een goeie buitenzonwering is dus noodzakelijk om onze thuis koel te houden. Maak kennis met SolarFix, de voorzetscreen op zonne-energie! Bekroond met de Red Dot Design Award 2020.

De SolarFix screen met zonnecellen is heel geschikt als zonwering op bestaande ramen en dus ideaal voor renovatie. De kleine kast van 90 mm diep past perfect in de dag van de meeste woningen. Hierdoor steekt de kast niet uit en blokkeert deze geen invallend licht. Gratis energie én meer lichtinval dus! oor grotere ramen tot 12 m² bestaat er ook een versie met een kast van 110 mm diep.

Is er geen stopcontact in de buurt van de ramen? Geen probleem, want dankzij de zonnepanelen is er helemaal geen elektriciteit nodig. De fotovoltaïsche cellen laden de ultra-krachtige 4 Ah batterij op die de motor aanstuurt. De extragrote opslagcapaciteit zorgt dat de SolarFix bijna 2 keer langer werkt dan gewone screens met zonnepanelen, ook op een bewolkte dag.

Solarfix zonne-energie

SOLFIX
MET RITSSYSTEEM

SolFix-screens zijn langs beide zijden uitgerust met een stevig ritssysteem. Zo blijft het screendoek steeds mooi opgespannen. Dat oogt niet enkel strakker, het betekent ook dat de wind geen vrij spel heeft. Je screen is dus bestand tegen harde windstoten.

Hou je niet van muggen of wespen in huis? Met de SolFix houd je in gesloten toestand alle insecten netjes buiten de deur. Je hebt dus geen last van vervelend gezoem of pijnlijke steken.

Met screens profiteer je optimaal van het zonlicht terwijl je het toch fris in huis houdt. Bovendien zorg je voor extra privacy door de inkijk te verminderen. Toch liever volledige of gedeeltelijke verduistering? Ook daarvoor kun je bij ons terecht, we hebben zelfs screens in het gamma die bijna 100% verduisteren.

Met de SolFix 125 RE met een maximale breedte van wel 6 meter en een doekoppervlakte tot 18m² vind je in Winsol ook de partner die ook projecten met grote raamoppervlakten tot een goed einde brengt. Tel daarbij ook nog een quasi oneindig aantal beschikbare RAL-kleuren en je begrijpt dat we garant staan voor design, gebruiksgemak en functionaliteit.

De SolFix is ook een knap staaltje design, geschikt voor elke bouwstijl.

 

SolFix RE met rechte kast. Deze wordt op of in de dagmaat geplaatst zodat er geen storende gevelelementen te zien zijn. De 90mm versie past net onder de baksteen, zodat de behuizing quasi onzichtbaar is.

 

SolFix AR met afgeronde kast. Deze stijl is bijzonder geschikt voor landelijke woningen met een speelse toets. Ook nu weer wordt deze in of op de dagmaat geplaatst.

 

SolFix IN met een ingebouwde kast. Deze wordt in de spouw geplaatst, zodat de behuizing helemaal is weggewerkt.

Screens-zonwering-ramen-SolFix-Dejonghe_Langemark  (4).jpg
Solfix ritssysteem

Hierboven een product gezien wat je graag bij je thuis ziet? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte

bottom of page