top of page

SECTIONALE POORTEN

Je bent op zoek naar een degelijke afsluiting voor jouw garage, fietsenstalling of berging? De afsluiting moet horizontaal of verticaal kunnen sluiten en dit liefst allemaal automatisch? Dan zijn onze garagepoorten ongetwijfeld iets voor jou.

AF-Fotografie - AF_C4653 - 1529_Beauraing.jpg
Aluminium

SCHUIFPOORT OF GARAGEPOORT

Tijdens de winter wil je graag dat jouw auto veilig en droog staat. In een afgesloten garage hoef je ’s ochtends niet te krabben omdat je ramen bevroren zijn of moet je geen sneeuw moeten ruimen. In de zomer daarentegen wil je dat jouw auto lekker koel en beschermd staat. Zo kan je in een frisse auto stappen.

WINSOL LENDELEDE_042 LR.jpg

GARAGEPOORTEN

Sectionale poorten gaan steeds verticaal open, dit zorgt voor een minimum aan ruimteverlies in jouw garage. De dubbelwandige panelen geven een maximale warmte-isolatie waardoor comfort en duurzaamheid is gegarandeerd.

Bij al onze garagepoorten kan er gekozen worden uit verschillende panelen en kleuren. De juiste combinatie hiertussen zorgt ervoor dat jouw nieuwe sectionale garagepoort deel uitmaakt van jouw totale woning.

Een poort wordt voortdurend blootgesteld aan de zon. Om geen kleurkwaliteit te verliezen voorzien wij al onze poorten van een hoogstaande lakkwaliteit in onze eigen lakkerij. Hierdoor zal jouw gekozen kleur niet snel verbleken door de zon en wordt de kleur zo lang mogelijk behouden.

Bij alle basismodellen van garagepoorten, kunnen wij een RC2 inbraakveilig attest aanbieden. Winsol streeft er naar om steeds de hoogst mogelijke score te behalen op gebied van veiligheid op al onze producten.

Net zoals bij veiligheid mikken we er op om de hoogste isolerende producten aan te bieden. In België zijn wij de beste op het gebied van isolerende garagepoorten en we zijn zelfs uniek op de markt bij het aanbieden van conform isolerende garagepoorten voor passiefwoningen.

Zo is de Isol-Comfort sectionaalpoort uitgerust met tal van innovatieve onderdelen die ervoor zorgen dat de koudebruggen rondom de poort worden geëlimineerd en de luchtlekken tot een minimum herleid worden.

 

Hiermee is de Isol-Comfort poort niet enkel de ideale oplossing voor lage-energiewoningen en passiefhuizen, maar ook voor zij die hun garage beter willen. Want elke beperking van warmteverlies zal een positief resultaat hebben op je energiefactuur en de kwaliteit van je leefomgeving. Voor zij die een ultieme stap richting een superisolerende poort willen zetten, biedt Winsol een exclusieve innovatie aan: de thermisch onderbroken onderdorpel. Dankzij deze innovatieve isolerende dorpel is er geen koudebrug meer onderaan je sectionaalpoort omdat deze dorpel de traditionele slecht isolerende blauwe steen vervangt.

Garagepoorten

SCHUIFPOORTEN

In tegenstelling tot de klassieke poort gaan sectionale schuifpoorten horizontaal open. Deze oplossing is ideaal voor ruimtes waar geen verticale poort geïnstalleerd kan worden om wille van technische redenen, een te beperkte dagopening of esthetisch gezien.

Sectionale schuifpoorten bieden de mogelijkheid om de poort slechts gedeeltelijk te openen. Hierdoor kunnen ze functioneren als extra deur waardoor je gemakkelijk binnen kan met de fiets of je boodschappen kan uitladen.

Het is belangrijk dat een garagepoort aansluit bij de stijl van je project. Daarom voorziet Winsol een brede waaier aan verschillende poortpanelen waaruit je kan kiezen. Voor elke stijl van je project is er dus een geschikt type paneel. Combineer dit met je gekozen kleur en je (ver)bouwproject wordt een toprealisatie.

Bij alle basismodellen van sectionale schuifpoorten, kunnen wij een RC2 inbraakveilig attest aanbieden. Winsol streeft er naar om steeds de hoogst mogelijke score te behalen op gebied van veiligheid op al onze producten.

Net zoals bij veiligheid, mikken we er op om de hoogste isolerende producten aan te bieden. Al onze schuifpoorten kunnen worden samengesteld uit verschillende poortpanelen en kleuren. Ontdek snel de verschillende combinaties of vraag hulp aan één van onze specialisten.

AF-Fotografie - AF_C4642 - 1518_Beauraing.jpg
Schuifpoorten

Hierboven een product gezien wat je graag bij je thuis ziet? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte

bottom of page