top of page

VERANDAZONWERING

Beschik je over een veranda die na een tijd ondragelijk warm wordt wanneer de zon op zijn hoogste punt staat? Dan kan je via verandazonwering de warmte uit je veranda houden en er voor zorgen dat er een aangename temperatuur heerst waarbij je kan ontspannen en even de tijd vergeet.

Verandazonwering 1.jpg

INFORMATIE & TYPES

Een veranda is heerlijk als de zon schijnt maar het buiten toch fris aanvoelt. Bij zomertemperaturen kan de temperatuur in je veranda heel snel en heel hoog oplopen waardoor het toch niet zo genotvol vertoeven is. Je kan deze temperatuur gemakkelijk op peil houden met verandazonwering. Indien de felle straling van de zon te warm wordt, kan je het glas bedekken. Hierdoor zal de binnenruimte op een aangename temperatuur blijven zodat je dag in dag uit kan genieten van jouw veranda. Wil je dat jouw veranda niet opwarmt terwijl je op je werk bent? Dan kan je dit heel gemakkelijk automatiseren zodat je ook na je werk kan ontspannen in een heerlijke temperatuur.

De Verandazonwering kan gemakkelijk geplaatst worden op nagenoeg elke constructie door speciale daartoe ontwikkelde steunen. Iedere veranda kan jarenlang genieten van onze zonwering door het gebruik van kwalitatieve en corrosiebestendige materialen. Dankzij de geruisloze werking van de Somfy motor wordt de bediening ervan een echt plezier.

Bekijk hieronder de verschillende modellen verandazonwering die Winsol aanbiedt.

AANBOD VERANDAZONWERING

Verandazonwering 1.jpg

ST2100

De Verandasol ST 2100 is de keuze voor veranda’s met hellende daken tot 3 meter uitval. Het op- en afrollen gebeurt via koorden en loopwieltjes. In beide geleiders is een veersysteem ingebouwd om het doek op spanning te houden. Hierdoor rust het doek niet op het dak.

ST2100

ST2200

De ST 2220 is de ideale zonwering voor grote en kleine veranda’s. Zelfs een breedte van 9 meter en een diepte van 5 meter vormen geen probleem voor deze Verandasol

Verandazonwering 4.png
ST2200
Verandazonwering 1.jpg

ST2300

De Verandasol ST2300 is perfect voor complexe glasdaken en speciale verandavormen. Dit elegant en trendsettend design heeft een geïntegreerd afvoerkanaal waardoor je een gecontroleerde waterafloop krijgt.

ST2300

ST3100

De ST 3100 wordt gebruikt als zonwering met zijgeleiding bij erkers.

Verandazonwering 3.jpg
ST3100
Verandazonwering 4.png

VL3220

De VL 3220  wordt gebruikt als zonwering met zijgeleiding bij grotere erkers met een grote hellingshoek.

VL3220

Hierboven een product gezien wat je graag bij je thuis ziet? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte

bottom of page